Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vänskap som kom och gick


Den tomma puppan

Den fladdrar
och vrider sig
i vinden
klamrar sig fast
på en sista tråd
till allt
som var

till lokalen
bortom silon
i plåtbyggnaderna
vid ån
där vi brukade spela
våra egna låtar

Vi växte
bröt oss ut
och flög




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-12 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP