Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenskräckens hambo

Fjärilsklädda harpyor
kretsar i mitt inre
Honungslena dödskäftar
frestar mitt sinne

Varma kinder
Marans feberyra
Knut och hinder
Fräter mitt inre som batterisyra

Discogolv och hög våggång
Yrsel och Flykt
Kalejdoskop i detta balrum
Av vem är modet knyckt?




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-14 00:08



Bookmark and Share


  Moviemaster VIP
någon som har förslag på bättre dans att använda i titeln?
2023-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Minns du Hälsingehambon?
Min mosters man deltog.
Ingen hade scenskräck.
Själv föredrar jag, liksom Wilmer X. mambo, men det är ju en smaksak.

2023-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP