Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighetens gripklor

Girighetens gripklor
söker sig fram
genom olika materiel och medier
Den är stålblank och stark;
missar inga mål
Oftast lierar den sig
med andra grävmaskinister;
som är ute efter
att gräva efter lukrativa mål




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-14 18:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klokgrip grävande
Skrivet!
;)
2023-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP