Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Just Nyheten uppdateras om en mystisk ballong över Rumänien

 

 

Det officiella uttalandet från MApN:

"Det rumänska flygvapnets flygverwaltungssystem späkte tisdagen den 14 februari, runt 12:30, ett litet flygmål, med sätsätsena hos en väderballong, som höll på att utvecklas på en höjd av cirka 11 000 meter i luftrummet nationallyte, i sydöstra Rumänien. Ministry of National Försvaret meddelade på tisdagen att två MiG-21 LanceR-flygplan, från flygpolisens stridstjänst under NATO:s befäl, sjösattes brådskande, efter att en okänd närvaro upptäckts i Rumäniens luftrum. Det officiella uttalandet från MApN:

"Det rumänska flygvapnets flygövervakningssystem upptäckte tisdagen den 14 februari, runt 12:30, ett litet flygmål, med egenskaperna hos en väderballong, som höll på att utvecklas på en höjd av cirka 11 000 meter i luftrummet nationellt , i sydöstra Rumänien.

De rumänska myndigheterna tillämpade alla standardprocedurer från det ögonblick då föremålet upptäcktes, och två MiG-21 LanceR-flygplan från det rumänska flygvapnet från flygpolisens stridstjänst under NATO:s befäl lyfte från den 86:e Fete?ti-flygbasen runt kl. 12.40. riktad till det område där luftmålet rapporterades.

Besättningarna på de två flygplanen bekräftade inte närvaron av flygmålet, varken visuellt eller på radarn ombord. Flygplanen hölls i området i cirka 30 minuter, för fullständigt klargörande av flygsituationen, varefter de återvände till flygbasen. Det rumänska flygvapnet övervakar ständigt, i samarbete med de allierade styrkorna, det nationella luftrummet och området i närheten”. 

 

 

 
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-02-14 18:20Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
"bottenplatta

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/ukrainast%C3%B6d-kan-f%C3%B6rsvaga-f%C3%B6rsvar-i-v%C3%A4st/ar-AA17tOIo?oc

2023-02-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Från tefat till drönare och ballonger.
2023-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP