Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten morgontanke ... publicerad här tidigare i maj 2013 men saknar bäst före datum ännu 2023


Värt att tänka på ...

... är det här 
med att när vi något
oss önskar och begär
så kan det faktiskt hända
att vi får allt det där ...

Och det jag då tänker på
är värt att betänka
nu som då ...

... är att det är fler
som går under på grund av
att de får det de önskar sig
och eller att de når sina mål ...

... än det är de som går under
på grund av de intet får
eller misslyckas med att sina mål nå ...

Tror det är det som gör
att man brukar understryka
vikten av att ha en vision
som drivkraft för att nå
ett eller flera delmål ...

Ty lika viktigt som det är
att kunna ta ett misslyckande
lika viktigt om ej till och med väsentligare
det är att vara förberedd på
vad som händer och troligen händer
när vi väl når våra mål 
och eller vad det än är vi önskar uppnå ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-15 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP