Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Alla hjärtans dag-dikt, i efterskott


Till min kära

De jag älskar bär många namn

 

men du var den

som ringde på min dörr

när jag låg sjuk

 

och gjorde mig frisk igen

med kramar

och apelsiner

 

 

Det är din hand jag söker

i nattens mörker

för att känna din värme

 

och för äventyret jag vet

att vi alltid

har framför oss




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-02-15 09:03



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
En dikt som i enkla och vackra rader
fångar något av kärlekens essens.
2023-02-15

  Minkki VIP
vilken underbar dikt, vilken underbar gärning
2023-02-15

  stormengudrun VIP
Kramar och apelsiner räcker långt:-)
2023-02-15

  Sparvögat VIP
Så vackert ~ till kärleken…
2023-02-15

  Kungskobran VIP
Så fint
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP