Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lojalitet

 

lojalitet låter väl bra

att på en annan kunna lita

att själv bästa vännen va'

att ej på papper rita

 

det som bara är vänners 

bör ej för andra röjas

det är så man känner

att ej låta sig nöjas

 

 

missriktad lojalitet ej bra

förtroende missbrukats har

sådant vill man inte ha

för det finns inget försvar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-03-01 16:28



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kloka ord.
2023-03-12

  Susen VIP
Så bra fångat. Tillit och förtroende så viktigt
2023-03-04

  Kungskobran VIP
Lojaliteten har sina gränser
Bra formulerat av dig

2023-03-01

  Solstrale VIP
Gott formulerat med styrka och mod!
2023-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är viktigt att kunna känna förtroende och tillit både i kärlek och vänskap.
2023-03-01

  Sparvögat VIP
Att kunna lita på varandra i vänskap
och kärlek ~ så viktigt förmedlat…
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP