Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du fortfarande älskar mig


Du säger att du älskar mig fortfarande
jag tänker hur kan man säga det

när man slagit sönder och samman
inte bara någons kropp utan också själ

minns hur katten jämrade sig
efter att du kastat in den i väggen

det gjorde så ont i mig att du gav dig på
allt jag höll av, allt jag älskade

Du säger att du älskar mig fortfarande

och jag svarar att jag gjorde det en gång
och det var väldigt länge som jag försökte

anpassa mig efter dig göra dig till lags
men hur jag än älskade dig 

visade du mig vad kärlek inte är
när du säger att du fortfarande...

så jag bara nej
du känner inte mig

och jag känner inte dig
undrar om jag någonsin gjorde det

men äsch inga mer tankar nu
ditt nät om mig stora hål i

jag tog mig ut
jag tog mig ut





Fri vers av Poesia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-15 14:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt gjort!!!
2023-02-23

  Gunnar Hilén VIP
Bra gjort ! GRATTIS !
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP