Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Stilla


Dina händer

starka förr

stilla nu

 

allt så stilla

också tiden stannar upp

solen silar genom fönstret

 

lila vita blommor

den vita kistan

skimrar i guld

 

sorgen så stark nu 

saknar dig

ditt du

 

att aldrig mer

få se dig

vem kan förstå

 

varför du

i förtid

måste gå 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-15 17:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja sorg är universell, din text belyser smärtan att ensam måsta vara kvar, för den som förlorat sin älskade, el vän, familjemedlem. En vacker gestaltad känsla!
2023-02-23

  Fjellhuldra VIP
Så fint förmedlat
Den starka sorgen
och saknaden så svår.
Ett möte som aldrig
Kommer igen.

2023-02-16

  Kajan VIP
Serent och vördnadsfullt; just stillheten råder.
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP