Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synd om bilister. Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå, Gunwale och (ibland) Prima donna. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått pinnar, dumma och blåsten av Gunwale.


Tornado i rondellen

Ingen utväg verkar möjlig

allmänsnurren fortgår, löjlig

och hur fick den rackarns blåsten

övertag med pinnar, småsten

i den dumma karusellen.



13/2 2023




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-15 17:47



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Bra och lätt att följa tycker mig se hur det det snurrar till i rondellen.
Bildspråket
2023-02-16

  Cikoria Blå VIP
Så bra du fick till det, och till på köpet har du rimmat!

2023-02-16

  Gunwale VIP
Blåsten har hittat en rolig åkattraktion, och vill åka om och om igen. Och som alla pigga ungar samlar den på pinnar och stenar (och delar med dig av dem)!
Det kan också tänkas att själva rondellen är levande och bidrar till kaoset …
2023-02-15

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, som om själva snurren inte var tillräcklig, blandar blåsten in allting i turen, likt en desperado? Härligt hur det skär sig i andra "rimmet"!!
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP