Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där gick En annan i söndagsskola på sextiotalet.


Elimsborgs gamla kyrka, Nedersta


Till synes riven ur historien
icke hågkommen ens på internet
blir den en gång så vackert belägna
Elimsborgs gamla kalkvita kyrka
mindre än en fotnot
oviktig för de förbipasserande
som aldrig kan ana
hur den tronande på sin kulle
lyste mot vägen
i årtionden
innan grävskoporna kom.



12/2 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-15 18:05



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
En enda mening, full av participkonstruktioner och instuckna bisatser och fullspäckad med nostalgi!
2023-02-15

  Cikoria Blå VIP
Finns den inte ens på internet? Det var illa.
Men vänta...nu har du skrivit om den så nu finns den på poeter.se
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP