Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Hur jag inte har nåt att säga. Bara står där, i trädens skugga. Ljuset som faller över stranden, där hon leker med sand och vågor. I livets början och fullkomlighet. Med min tystnad som ett hav intill hennes.




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-15 18:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Scenen är fängslande ; varje ord förtjänar sin plats.
2023-02-17

  Gunnar Hilén VIP
...och den vuxna kvinnan betraktar sin egen, i dubbel bemärkelse, "upplysta" begynnelse...där hon möter sin barndoms flicka...och denna sin kommande vuxenhet.

Här blir poesin närapå ett religiöst under.

Lugnet före stormen ?
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta