Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kan man inte få här i världen

Man kan inte äga allt.
Man kan inte resa och se alla länder i världen.
Man kan inte köpa allt.
Man kan inte köpa sig kärlek, vare sig om att köpa sex eller som att curla sina barn
och tro att om man ger dem sin kärlek så blir de tillgivna.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-15 19:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Undran efter skrivnings-titel
En covid-artad förkylning
efter 5 sprutor?
;)
2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP