Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstnatt på väg mot vår

För en dagslända är ett dygn en evighet

För en mjukost är verkligheten hård

På potatisåkern skördar rallen sina ungar

På kvällen i stallen

Står den torra halmens kungar

I fällen i hallen

Sitter den psyksjuke

Och gungar

Det behövs

Inte

För att skriva vinter




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-16 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP