Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur är det med moral o etik? Vänskaps, kärleks, partikappor osv...


Nu blommar korruptionen i de högre sikten och sprids neråt.

Korruption betyder*fördärvat tillstånd, förfall eller bestickning.

Missbruk av offentlig makt för privat vinning.
Detta är ett slags politisk brottslighet.
Dessa gärningsmän /kvinnor bedrar allmänheten.
Politisk korruption är att manipulera
politiken, samhällsinstitutioner för att behålla makten, få fördelar eller förmåner för att klamra sig kvar vid och stärka sin position och behålla sin status.

Detta sker genom infiltration och hållhakar som gör att tystnaden ska försvaras till vilket pris som helst.
De visar på detta sätt allmänheten att det är okej att spela falskt och agera ohederligt!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-02-16 16:04



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Texten andas paranoia. Tankegods som ledde till stormningen i Washington.
2023-03-05

    lydriket
Utmärkt brandfackla som lyser upp det mörkade förfallet.
2023-02-27

  Koloristen
De värsta gängkriminella finns i samhällstopparna.
2023-02-17

  Kungskobran VIP
Mutningen av Amineh Kakabaveh med flera hundra miljoner för att hon skulle rösta för Magdalena är den största mutskandalen i Sveriges historia
2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP