Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddvariationer

deltävling
heltävling

semifinal
kvasifinal

tingeltangeltango
pseudohändelser
tidningsrubriker

spektakelfolket i
spackelglamour
ladd i näsan på
karriärfestligt
mingelmanér

publikdomptörerna
klämkäckt bråttom
reklamen reklamen
tittare laddar chips

stålmonstret i öst
laddar med död

liken i leran
oklar final




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-16 16:28



Bookmark and Share


  Koloristen
Slagkraftigt. Träffsäkert.
2023-02-20

  Bodingen VIP
Klockren analys.
2023-02-20

  Ulf Carlsson VIP
De avslutande versraderna raderar effektivt fjantkommersens hitte-på med sin realistiska antites.
2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP