Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget namn, närvaron räcker

 

Hudhinnan smälter i solen likt puder,

gråten ligger under ytan och blundar,

 

kvar lever du,

evigheten varade,

 

tiden stod stilla,

minnet avtog och blev till dimma, 

 

gränserna suddades ut, 

och jag dansade. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av SvartPortal
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-16 17:28



Bookmark and Share


  MagisterZ
En dans med ord...Vackert!
2023-03-15

    Matts L Eriksson VIP
Spännande och harmonisk. Gillar dikten
2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

SvartPortal
SvartPortal