Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mitt sätt att bearbeta problem.

 

 

 När marken gungar under fötterna

och jag står ostadigt

 

återfår jag ofta balansen

 

genom att använda

mentala stödhjul




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-02-17 11:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Hur ser de ut, undrar en som stödjer sig på Jesus och den heliga skrift!
2023-02-18

    Lena Staaf VIP
Fint! Alla borde vi ha mentala stödhjul.
2023-02-18

  Lehva VIP
Härligt ordval: mentala stödhjul. Jag har också sådana.
2023-02-18

  Kungskobran VIP
Det låter praktiskt, skall prova.
2023-02-18

  Gunnel Eriksson VIP
Du är suverän på att hitta tröst!
2023-02-18

  Elinor Sörensson VIP
"Mentala stödhjul",

vad vi alla kan behöva.
2023-02-18

  Anya VIP
Att ha mentala stödhjul är en gåva.
2023-02-17

  Sparvögat VIP
I fina penseldrag målar du
en inre styrka…
2023-02-17

  Öknens Ros VIP
Hmm...mentala stödhjul, låter som en bra ide'.
2023-02-17

  Olof Lagerhorn VIP
En originell bild om hur vi, kanske med
ökad livserfarenhet, kan bli bättre på att
klara svåra tider.
2023-02-17

    Lars Gullberg
Ja mentala stödhjul. Vilken fin idé. Dom måste jag prova.

Tack. // Lars
2023-02-17

  Maria Sundelin VIP
Klokt tänkt
Även att bolla med andra kan hjälpa ibland
Kramar
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP