Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja

jag vet inte vad jag vill
är vilja något man kan ha?
att jag vill göra något
att jag vill leva
vill jag det?
eller är min vilja något jag hittat på
kan man välja livet?
leva eller dö?
kan jag välja?




Fri vers av jagsomundrar
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-17 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar