Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Bore

det är grus i dojan
hela tiden
nu under vårvintern

jag hatar is
jag hatar grus

på min ära är
det sjukt med
vintern

jag som är
född på hösten
vill ha lagom varmt
lagom kallt

men kung Bore
vill ha mig
djupfryst
till middag




Fri vers av SatansSon
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-17 14:36



Bookmark and Share


  AKT VIP
Här är det vinter länge. Till midsommar kan man åka slalom.
2023-02-18
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon