Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mejancarin

efter 7 år återsåg
jag Carin

det var efter
första födseln'
första barnet

en vacker kvinna
fortfarande
med armarna i kors
under tunga klot
till bröst

hon och jag stod
bredvid varann¨
och glodde

jag sa ingenting
hon stod
tyst hon med

allt var försent
då jag gick på
vidare i konstsalongen
där på mejan

önskar jag
sagt nåt

men vad händer
isåfall?




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-02-17 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP