Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvarning

Lagar risotto
inget passar väl bättre
när Otto stormar.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-17 17:20



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilken härlig haiku:-) Smakade säkert stormande gott dessutom:-)
2023-03-15

  MaLo VIP
Hoppas den smakade och att det inte såg ut som en storm dragit genom köket efter matlagningen :)
2023-02-25

    Lena Söderkvist VIP
Fiffigt.
2023-02-19

  Öknens Ros VIP
Kul! Men stormen Otto är ju inte så kul.
2023-02-18

  Gunnel Eriksson VIP
Du är så fyndig.
Jag förstår allvaret också
men måste le.
2023-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP