Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gudrun&per


Mera storm


Vi har stormat och fällt träd
både jag och Per
ställt till oreda på vägar
uti blåsigt vä'r

Mera storm åt folket
är vår slogan och vårt motto
varmt välkommen hit
vi säger nu till stormen Otto

Visa oss ditt ansikte
hos dig finns ingen like
rör i grytan om
skaka liv i land och rike

Så länge du är här
gå på med liv och lust
blås oss rena
gör oss fria

med din friska pust!





17-18/2-23
stormengudrun










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-02-18 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP