Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska en tjej

du flätar mitt hår med ord från det förflutna

ord som inte betydde men som betyder

vinden viskar våra namn

viskar åt oss att andas

in
och
ut

våra lungor fylls med kall morgonluft

vi var tidigt ute

jag saknar dig
kom tillbaka

snälla




Fri vers av jagsomundrar
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar