Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hackarn tvingar mig göra si o så

nu hädanefter
måste jag släpa ut¨
bilder jag skannat
in på skrivbordet

inte kul
men nödvändigt

och jag blir förstås
skitarg!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-02-18 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP