Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen större vän av denna sorts teknik ... o har heller så inte någonsin varit ... Publicerad här tidigare i maj 2013 men saknar bäst före datum ...


Om det inte vore för alla dessa ovälsignade ...

... och tillika icke önskvärda
ovärda telefonsvarare ...

... alla dessa dysfunktionella relationers
beskyddare, ibland räddare och eller bevarare ...

... så tror jag fullt och fast
på att vi alla så mycket bättre
än vi så gör skulle må ...

Ty nog är det lite trist
när man behöver 
någon man tycker om nå ...

... när man redan innan
man ens första siffran
i telefonnumret slår
helt visst
inom sig redan förstår
att det enda svar man får
i bästa fall är en välkänd röst
vars ljuva inspelade stämma
ens längtande öra når ...

Själv saknar jag telefonsvarare
om än jag kortare perioder
ej kunna undgå 
att om än under protest
en sådan när jag varit frånvarande ha på ...

Men det händer stundom
lite nu som då
att det inte är helt utan att
jag börjat fundera på
att införskaffa en dylik mer permanent ...

Ty då skulle jag helt visst och bestämt
låta den få sköta samtlig kommunikation
när din telefonsvarare går på ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-18 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP