Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... i coronans tecken ....


Suddig men genomskinlig

Hjärnan min har bytt stil

någonting mellan klassiskt

och förskämt -

 

blandat med

oförskämt -

 

- och nu

 

söker jag igenom

bråtet och hoppas på

att finna en ny stig

 

fotot eget, försöker få reda i 
allt det tilltrasslade

eller flera
intrukstioner för
minnesarbetet

det som var engång.....

 




Prosa (Fabel/Saga) av Monika A Mirsch VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2023-02-18 08:57



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vi är nog många som kan känna igen oss här. Du sätter och och bild på det tilltrasslade i tillvaron och du gör det så bra.
2023-02-27

    prima donna
Det kommer så sakteliga tillbaka. Upplever ungefär samma sak, försöker hitta tillbaka till mitt skrivande men behöver knuffar från andra då det inte flödar på så naturligt längre. Ett bra sätt för mig har varit stafettskrivande med andra poeter här på sidan. Man får tre ord och sedan lägga till 18 egna. Kul! Lycka till i skrivandet!
2023-02-23

  Kajan VIP
Här finns den förvirring och vilsenhet som kan uppstå efteråt; och här upplever jag igenkänning; att söka en ny väg, och delvis ett nytt "jag" när så mycket har lossnat och flyter runt.
2023-02-20

  Blomma-Stjärna VIP
vi har förändrats och bytt stil vad gäller relationer/beteenden p.g. av pandemin - tror det är bra att tänka om, ibland - göra en omstart - kolla genom vad som är adekvat - och fortsätta att minnas så gott det går!
2023-02-19

  Maria Sundelin VIP
Tror det är lätt att tappa bort sig i isolering
Kramar
2023-02-18

  Kungskobran VIP
När livet blev uppochner
var det inte lätt
att vända rätt
men till sist
fann jag det jag mist
2023-02-18

    Lena Staaf VIP
Sökande i minnesdjungeln. Fin bild som illustrerar det nya perspektivet.
2023-02-18

  Fjellhuldra VIP
Corona tiden har satt sitt spår
Hos oss alla vilket land vi än bor i.
Fint med en omstart och ta hand
om varann extra
2023-02-18

  kerstin skriver VIP
ibland är det skönt att byta stil, som en uppochnervänd uggla.
2023-02-18

  Eva Langrath VIP
Hög igenkänning, det känns som en omstart.
2023-02-18

  Glitträ VIP
Coronan satte sina spår man får stödja varandra.
Kram dig
2023-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP