Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svamp mellan benen

det som kliar
är svamp
mellan benen

nasser som är död
sen ett år
brukade klia sig
ogenerat offentligt

borde själv
inte vara
sämre än nasser

scheisse
på mitt slut
om det inte upphört
innan ängeln mikael
ryckt in




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-02-18 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP