Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en gul sovplats

då du sover
håller du om
en blå kudde
och dreglar
på den
medan du
drömmer om
'malin som
är så glad

och utan kärlek
får du gå
i verket
som du måste
jobba på
sen du vaknat
till läggdags




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-02-18 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP