Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversationen som fick mig under jorden

-Strax är det din tur.

Turen är inte på min sida

- Vad har du för begär?

Att bli sedd, hörd och bekräftad.
I min journal du ser allt, du vill se.

- Varför är du här?

För jag har gett in till mina begär.
För att jag uppnått livets mått.

- Hur kan vi hjälpa dig?

Med att förgylla mina bruk.
För att ge mig en jordad väg ut.

- Doktorn vill göra några tester.

Själen är inte en biologisk konstruktion,
Den kan doktorn ej se. Han behöver
Gräva djupare.

- Jag förstår.

Det gör inte jag, har du en folder
Jag kan läsa? Om skötselråd,
Jag behöver omplanteras.
Som du förstår.

- Vi kommer vidta åtgärder.

För ett klanglöst sinne?
I min journal du ser allt du vill se,
Ska jag påminna dig återigen.

Plantera om mig och ta hand om,
Förmultningen sen.

- Av jord är du kommen.






Fri vers (Spoken word/Slam) av SellwiN VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-18 21:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Djupt och starkt..
verkligen en konversation under jorden
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP