Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Tysta tårar

Tysta tårar
är svårast att uthärda
när de faller längs din sköra kind.

De bränner hål
i min själ,
drar och sliter i mitt hjärta.

Jag skulle göra
allt i min makt
att få dig att sluta gråta.

Låt smärtan bli min,
jag tar den
även om jag går under.




Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-18 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia