Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


öppet brev till maktmänniskan henrik jansson

till slut kommer
jag att påvisa
satans existens i kaffet
du fnyser ut
då du skrattar
åt mig

du är
ingen läkare
henrik jansson
du är en
åklagare i miniformat

en sadist




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-02-19 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP