Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2023.02.19 söndag. En så lockande tanke att se.


Ditt liv, din tanke, som värmer i natten

Ur tidens och rummets existens såg jag
tomheten, och hur ljuset dansade
omkring den.

En skarp och klar tanke om att lyckas
sänkte sig över den evigt unga
oerfarenheten.

I vandringen genom ödemarken
där inget orkar finnas längre
fann jag allt.

Nu, under tempelskattens inflytande
känner jag närvaron av viljan
att vara levande.

Ni eviga sorgebarn, se era bojor
och lämna era tankar som budkavlar
där ni är fria.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-19 04:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP