Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


folkisar

67 snart
ligger riktigt lågt

gubbjävel säger du
jag svarar¨
att du har rätt
på sätt och vis

britta och jag
är folkpensionärer numer

ingenting att fatta
för en tonåring


vi kan nog¨
reda oss ändå




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-19 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP