Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gorm, pustar och alls, fick jag av Chan, jag har lagt till 18 ord. Stafetten valsar vidare med sex poeter.


Vilken vals! Stafett 83

Han bjuder upp till vals
- heter Gorm
- pustar

Jag vill inte alls
- är ur form
- hostar


Knät är ömt
jag måste drömt...




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-19 08:34



Bookmark and Share


    prima donna VIP
Klurig och finurlig! Läste först om tranors balettdans och nu litet vals på detta! Tror jag det att knän ömmar, du får vänta med tangon någon dag :)
2023-03-13

  TrollTörnTrappan VIP
Nån sorts tretakt kan anas..! med avtagande betoning..? ..Nä, snarare på tredje rad stampar det till med pustar respektive hostar!?!
2023-02-19

  Gunwale VIP
Trevligt rim-mönster. (Och på skånska rimmar säkert pustar och hostar!)
Du låg väl lite fel med benet, och så uppstod drömmen?
2023-02-19

  Chan VIP
Kan se honom framför mig!
2023-02-19

    Lena Söderkvist VIP
Väderleken tycks ha fått fäste. Fint val av ord och rim.
2023-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP