Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över oss livsdroppar


Över oss rytmenergi

till vågors välvande


Alla strömmars gång

i forsen skälvande


Mellan frågor svar

skiktar sig molnen

och livsdroppar faller


Aldrig så välkommet

regnkommandot på slätten

sädesböljornas daller




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-19 09:39



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bildskapande och vacker poesi om regnets droppar
2023-03-04

  Elinor Sörensson VIP
Vackert klingande strofer.
Som ett finstämt regn.
2023-02-21

    Lena Staaf VIP
Vackert om livgivande regn!
2023-02-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP