Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett pyroklastiskt flöde av minnen

Du är en vålnad här på teatern
den som övergavs
i ett pyroklastiskt flöde
av minnen

Du lämnade rollen
i pjäsen om mitt liv
men jag ser dig
genom en fiendes ögon
i en ny roll

Här händer inget när man ropar
det bara färdas
genom tomhet
tills det väcker vulkanen

Jag tror jag misstog mullret
för din röst

Jag stelnade till

i ett pyroklastiskt flöde
av minnen




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-19 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP