Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


malin

stå stilla
och le mot mig
nu malin

det syns
väl att jag
är kär

jag som
inte haft sex
på allvar
på över 20 år

du är
lika söt
som vilken icaexpedit
som helst

och rar också
'
jag vet bara
att du behövs¨
för att göra
mitt himmelrike
fulländat




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-19 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP