Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


månsken

för en enda gång
vill jag
be ljusguden
lysa mindre på mig
och mer på dig

du är så¨
söt när tillfälle
komma dig nära ges

och allt jag vill
är att hålla om dig
i månsken




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-19 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP