Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla andra tänker på sig ... ... det är ju bara jag som tänker på mig ... publicerades här tidigare i maj 2013 - nu i februari 2023 känns det som om universum börjat lyssna lite mer till mina ord ...


När Universum känns så där alldeles ...

... överfullt av människor
som gör världen
cynisk
kall och hård
där de allra flesta
mer främjar egennyttan
och bara sig själva primärt tänker på ...

Då tänker jag som så ...

Att om jag bara ger lite mer
av mig själv än vad jag får
och inte ber om mer
än vad tillvaron mig ger
så kanske, kanske, kanske ...

... livets karma
någon gång i framtiden
detta lilla faktum tänker på
och också låter mig få känna
att det finns någon
som mig kommer att älska
tycka om och bry sig om ...

... tillräckligt mycket
för att jag också något litet mer
än vad jag just nu kanske kan
känna och se att livet mig ger,
tillbaka av Universum får ...

Typ så som att den dig
som är ämnad för mig
kunde komma och förbli
redan igår ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-19 19:48



Bookmark and Share


  Julianna Strandberg VIP
Insiktsfull. Vi skapar var karma genom misstag och oavslutad ärende, genom förnekelse. Det är en boomerang från "the past". Härda ut och ta sig genom. Jag lovar det finns sol på andra sidan bron.
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP