Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter ett dödsbud


sorti

 

 

sortin från denna värld

lägger sordin på dem som är kvar

hur stark än tanken om

entrén till en annan värld var

 

 

2023-02-19   22:53

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-02-19 21:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som jag kan relatera till när döden kommer på besök.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP