Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som döljs och verkar bra men som handlar om en listig förförelse!


Den trojanska hästen

I dag så pågår psykisk krigföring genom de
tillgängliga nätverken som omger hela planeten.
Hjärntvätt på olika plan.
Köp Dig lycklig ! Innehållet i det du använder
ser snyggt ut och verkar bra på bild och innehålls
förteckningen lovar att du kommer att bli både snygg
och rik! Du blir sedd och bekräftad och beundrad!
En listig förförelse! Det som vekar gott kan vara ont!

Vad är det för krig som pågår i Ukraina?
Kan även detta vara en trojansk häst?
Kan det som ser gott ut att få hjälpa vara en krigslist?
Varför finns Ukrainas president/skådespelaren på stor Tv skärm
i EU palatset och ber om allt fler "gåvor" Krigsmaterial

Tömmer han ladorna i väst?

Kan en person/personer vara en Trojansk häst?

Varför dog alliansfria Sverige så fort och kände sig tvunget
att gå med i en krigsallians? Skickar massor av vapen till
Ukraina!? Vad har hänt med Moder Svea? Lurad bakbunden och våldtagen
genom infiltration!

Vem infiltrerar vem i detta cyberkrig ....
Har den TROJANSKA HÄSTEN åter inkarnerat?






Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-20 08:45



Bookmark and Share


  Federico Romano
Alliansfria dör om Erdogan säger sitt och om vi följer SD i sin kamp.
2023-02-25

    lydriket
Bra att du manar till eftertanke, WyS.

Ett så fredsskadat och av maskopimedia indoktrinerat land är en lågt hängande frukt för Mr Global med sin totala makt över media i västvärlden och inte minst i naiva Sverige.

Detta är inget annat än en omvänd Kuba-kris samt pettrodollarns ökända och avsiktligt destabilserande geopolitik.

USA-förklädet NATO kommer, via sina vasallstater i EU, att lydigt krigshetsa i Ukraina till sista ukrainaren.
2023-02-20

  Koloristen
Vilka tjänar på krisen och kriget? Vilka flyttar fram sina maktpositioner och vilka blir fattigare? Tänka, tänka.
2023-02-20

  Foohexa
:)
2023-02-20

  WyS VIP
Jag skulle kalla den personen modig med stor risk för att bli skjuten! Öga för öga tand för tand pågår här och nu i vårt land och i andra länder. Man måste avslöja den trojanska hästen innan skadan är skedd....Hur infiltrationen och övertagandet ser ut! Samma mönster upprepas på samma sätt men med de hjälpmedel som står till buds i den tid vi lever! Skrämmas och hotad till underkastelse!
2023-02-20

  Foohexa
Om ett gäng beväpnade bryter sig in i ditt hem och säger ”en död släkting ägde detta hem en gång därför är det vårat så flytta ut nu annars bränner vi ner det, mördar din familj och tar allt du äger.

Vad skulle du kalla den som kom och ställde sig på din sida?


2023-02-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så sant att jag fäller tårar nu, av den stora sanningen du skrev Tack och jag har bokmärket dig.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP