Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar tag

I kroppen

Skakig

Stirrar blind

På en punkt

Styra undan 

Stannar till

Tar ett

Djupt andetag

Det finns inte 

Tid för oros grepp

Prövar 

Vara helt  stilla

En känsla kommer sakta

Med lugnet ingen stress

Längre fram 

 Bjuder dagarna  på lättnad

Ingen strävan

Går bara på

Ser inte bak

Lämnar  smärtan

I sitt slutna rum




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-20 08:55



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
BILD AV EN KAMP STEG FÖR STEG
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP