Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar upp

I ett tanke mönster

Hur finna lösning 

På allt

Spelat kula

Så ofta förlorat

På grusvägen 

Vad göra 

Vinna eller förlora

Väljer sista valet

Livet  är så osäkert

 Någon väljer

Gå hårt fram

Väljer vika undan istället

Finna egna styrkan

Vaknar upp 

Till en ny dag

Med  alla möjligheter

Framför  sig

Härliga livet väntar

Alltid  där på dig

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-20 09:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ETT FÖRSÖK ATT ÖVERTYGA SIG SJÄLV OM BÄTTRE FRAMTIDEN.
"Vaknar upp

Till en ny dag

Med alla möjligheter

Framför sig.."
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP