Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNS

jag insåg
bara nu

att mitt självdestruktiva
nynnande och hatande
dans

i själva verket
är en rustning

så att ingen kommer åt
den lilla blomma
som jag älskar

en slags överlevnadsskuld
där ingen får tro
att jag mår bra

jag mår bra
och det skrämmer mig

för att ljuga för sig själv
är kraftfullt

men bara
till en viss

gräns




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-20 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP