Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en bil på sköra hjul, rullar iväg


Tiden rinner ut



Tiden rinner ut, den är bestämd.
Tiderna har varit långa och många.
ALL tid har ALLTID varit speciell,
Gud har ALLTID VÄNTAT på människor.

Han tvingar ingen att tro på HONOM.
HAN VET exakt VILKA som vill svara på hans rop.

Tiden rinner ut, den är snart slut!

Han söker med blicken vareviga dag... men han VET
så väl vem som kommer springande eller krypande
på SLUTET.

SLUTET är då ALLT ÄR SLUT. Vi är där strax, men det vet man
inte heller.

Tiden rullar iväg, som en bil på sköra hjul.
Människor kraschar sina liv, istället för att lita på och gå med Gud.

Text och bild ©Maria







Fri vers av MariaEvighet
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-02-20 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet