Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


palmqvist

tro honom inte
säger palmqvist
då jag berättar
om mina upplevelser
av gudomlig natur

jaha tänker ni
varför då

och sen tror
nu äntligen
nån av er på mig
som lider




Fri vers av SatansSon
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-02-20 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon