Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Sargade kanter

Trädets hål har sargade kanter
minnena vandrar
in och ut
på en catwalk
blandar mottagande
med avsked

En man ångrar sig
i en tidningsrubrik
intill en urdrucken kaffekopp

Solen blänker i fönstren
på nybyggda hus
ett nytt liv förbereder sig
för världen

©Eva Hedlund fd Langrath 2023




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-20 21:35



Bookmark and Share


  Helena Leijd
dina dikter lever ett eget liv, du skriver så bra!
2023-02-27

  Sparvögat VIP
Livets vandring målar du i hopp ~
trots sargade kanter…
Så väl vald titel ~ vi
hoppas på en ny tid…
2023-02-21

  Niliboy
Ett nytt liv vi alla drömmer om där barn föds till en värld med tro å frid där vi inte blir svikna!
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP