Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandad kritik och färg

Är preussiskt på paletten

Den bruna bajsbaletten




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-02-20 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP