Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


termiter


Snyftning


Det finns myror
och det finns MYROR

Termiter

De inte bara äter och skiter
men också tuggar i sig hela hus

Jag vet inte om ni förstår
min syftning
jag är just nu
mitt i en snyftning

Ty människor i formen av
Termiter
gör verkligen ej världen
mera ljus




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-20 22:58



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Tror jag förstår. Bra att kunna formulera sig om eländet.

2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP